Hapet restauranti i ri Super Viva në Fushë Kosovë

Hapet restauranti i shtatë me radhë i super viva në magjestralen Prishtinë – Fushë Kosovë.

Pas kërkesës së madhe të konsumatorëve për ushqim cilësorë në komunën e Fushë Kosovës Super Viva ka vendosur që t’a hap edhe një restaurant në të cilin dashamirët e ushqimit të kësaj komune mund t’i knaqin shijet e tyre me çmime shumë të arsyeshme.

Shumëllojshmeria dhe freskia e ushqimeve tona cilësore jan tiparet me të cilat njihemi në pjeset tjera të Kosovës.

Lajmet e ngjajshme