Krejt çka ju duhet për pastrim, e gjeni me SUPER zbritje në SUPER Viva

Pas javës së rregullimit të kopshtit duke prezantuar të gjitha produktet me zbritje dhe guidat për rregullimin e kopshtit hap pas hapi tash është radha për javën e pastrimti të shtëpisë.

SUPER Viva si gjithnjë vë konsumatorët në rend të parë, andaj ka menduar për një SUPER zbritje në mënyrë që shtëpisë t’uaj t’i ofroni një SUPER pastrim.

Së pari është procesi i pastrimit të dhomës së fjetjes.

Pastroni dyshemenë në dhomën e fjetjes me detergjentët adekuat për pastrim të laminatit për një çmim shumë të lirë, si në asnjë rrjet tjetër marketesh.

Ndërroni qarshafët tash kur po përmirësohen kushtet atmosferike dhe rregulloni dhomën e fjetjes me vazo për lule dhe akcesorë të tjerë, duke kompletuar pastrimin dhe rregullimin për një shumë prej rreth 10 eurove me të gjitha produktet.

Së dyti në javën e pastrimit rëndësi të veçantë zë kuzhina.

Pastroni dyshemenë dhe muret e kuzhinës me detergjentët special dhe përkujdesuni që të largoni mbetjet nga pllaka me detergjentët specialë.

Kujdesuni që tryeza të jetë SUPER e pastër në kuadër të kësaj SUPER zbritje në SUPER Viva ku gjeni produktet adekuate për të pastruar jo vetëm tryezën, por edhe xhamat.

Gjeni detergjentët më të mirë, për çmim më të lirë si askund tjetër, por për ata që kanë makinat e larjes së enëve vjen kapsula me zbritje unike.

Të kompletosh javën e pastrimit me 10 euro dikur ka qenë e pa menduar, por në Super Viva mund të kryeni me pak para, shumë punë e ta bëni shtëpinë tuaj të shkëlqejë nga pastërtia.

Ky është një tjetër konfirmim që Super Viva vë nevojat e konsumatorëve në rend të parë duke ofruar çmime ekonomikisht të arsyeshme për produktet më të nevojshme të kohës.

Lajmet e ngjajshme