Lajmet

Më shumë Shiko të gjitha

Lokacionet e marketeve

Për të parë galerinë e degës përkatëse, klikoni në pin ikonën dhe pastaj në linkun për galeri.

Shiko galerinë e plotë

Rreth nesh

Super Viva në vitin 2004 shtrin rrjetin e saj të marketeve nëpër Kosovë. Në dallim me gjitha rrjetet tjera të marketve në Kosovë, Super Viva ka përshtatur standarde më të larta evropiane, duke filluar nga ndërtimi I objektit deri tek inventari dhe ndriçimi adekuat për produktet të konsumit të gjerë, duke ruajtur dhe ofruar produkte të kualitetit më të lartë. Marketet tona disponojnë një staf te madh profesionistësh prej 500 persona ku të gjithë janë të përkushtuar për sektorët e tyre. Super Viva është një rrjet i gjerë  i marketeve në pjesë të ndryshme të Kosovës e cila duke gëzuar një bashkëpunim të mirëfilltë me gjithë partnerët e saj arrin të ofrojë produkte të shumta për klientë.
Aktualisht Super Viva shtrihet në shumicën e qyteteve te mëdha te Kosovës siç janë: Prishtinë x3 njësi, Fushë Kosovë x2 njësi, Lipjan x1 njësi, Ferizaj x3 njësi, Prizren x5 njësi, Rahovec x1 njësi, Xerxë x1 njësi qe gjithsej behën x16 Super markete.

Kontakticaptcha